Kedves látogató!

Üdvözlök mindenkit a blogomon, mely azért jött létre, hogy tájékoztathassam az olvasóimat, hogy melyik történetemből mikor lesz friss.

Remélem, mindenki talál valami kedvére valót.

Ha elolvastátok valamelyik írásomat, kérlek írjatok róla véleményt egy kommentben!

Köszönöm!

Puszi:

Vampire Nori (= Nóri)

2010. május 3., hétfő

Frissek a közeljövőben

Sziasztok!
Azzal kezdeném, hogy nagyon szeretnék komikat a Sunshine frisshez. Ha jók lesztek, és írtok hsz-t, akkor talán még a héten felkerül az új fejezet.

Ugyan ez a helyzet a TSOMS (The stars of my sky) fejezettel is, ugyanis szomorúan látom, hogy nem kaptam egy komit sem az új részhez. Ha kapok komikat, talán a jövő héten lesz azon az oldalom friss.

Aztán: A VW fejezezettel az a helyzet, hogy amit meg lesz a 8 komi, már rakom is fel . Higgyétek el, nagyon fontos, hogy ismerjem a véleményeteket. Egyenlőre 5 komi van, viszont én már nagyon szeretnék frisselni ott is, ezért legkésőbb a hétvégén felrakom az új fejit, bár szeretném, ha ezt előbb megtehetném, bár ennek ismeritek a feltételét....
Most is VW-t írok, kész van már egy fél fejezet, úgyhogy a közeljövőben sok friss lesz abból a történetemből.

Negyedszer: Legkésőbb pénteken felkerül a További Írásaim nevű oldalamra a folyatásos pályázatom 4. fejezete.

Ja, és van egy új történetem, aminek egyenlőre nincs blogja, viszont tervezem, hogy csinálok neki egyet.Még nem tudom, hogy mikor, de remélem, hogy a közeljövőben már olvashatjátok, ugyanis két fejezet már készen van belőle.

Nos, mára ennyit.

Puszi
Nóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése